Stepe Stepanovića 114, Banja Luka

English Bosanski
 

Klinika Be Well slavi prvi rođendan: Svima nam trebaju ZDRAVE priče

31/05/2022


Klinika Be Well je za samo godinu dana rada uspjela da postane prepoznatljivo ime u oblasti pružanja medicinske njege najvišeg kvaliteta i pozicionira se kao jedan od istaknutih specijalističkih centara u Banjaluci vođen idealima zdravlja i zadovoljstva svojih pacijenata.

Kako ističu iz ove moderno opremljene klinike, posebno su ponosni na brojke koje pokazuju da su njihov trud, entuzijazam i stručnost itekako prepoznati kod pacijenata koji su im poklonili svoje povjerenje. U proteklih godinu dana klinika Be Well pružila je skoro 18.000 usluga za više od 4.100 pacijenata. Čak 95% pacijenata je zadovoljno profesionalnošću tima i kvalitetom usluga, pokazalo je istraživanje o zadovoljstvu pacijenata dobijenim uslugama u ovom specijalističkom centru.

Holistički pristup u zadovoljavanju potreba pacijenata

Efikasno zadovoljavanje potreba pacijenata za cjelokupnom i kvalitetnom medicinskom njegom omogućeno je postojanjem 23 specijalističke ambulante na jednom mjestu koje obuhvataju širok spektar medicinskih oblasti.

„Bez obzira što ja kao osnivač nisam iz medicinske struke, sa jedne strane odrastajući u porodici ljekara, a sa druge strane bivajući cijeli život blizu medicine, kroz poslove finansiranja i konsaltinga, shvatio sam da postoji prostor da se u okviru privatne medicinske prakse pacijentima ponudi više. Procijenili smo da postoji prostor da usluga bude bolja, da bude obuhvatnija, i da se pacijentov problem riješi na jednom mjestu, odjednom, bez mnogo hodanja unaokolo“, rekao je Davor Maksimović, osnivač i direktor klinike Be Well.

Posebno ističe formiranje pedijatrijske ambulante u prethodnoj godini, čime je omogućeno  liječenje svih članova porodice pod jednim krovom. U klinici Be Well nalaze se ambulante: ginekologija, neurologija, fizijatrija, ortopedija, post-COVID ambulanta, dermatovenerologija, kardiologija, radiologija, hematologija, reumatologija, lipidna ambulanta, infektologija, gastroenterologija, urologija, pulmologija, nefrologija, endokrinologija, logopedija, mentalno zdravlje, interna medicina, otorinolaringologija, pedijatrija, te usluge sistematskih pregleda za pojedince i kompanije. 

Digitalizovan rad usklađen sa razvojem modernih tehnologija

Klinika Be Well prati moderne tokove, te je svoje poslovanje u potpunosti uskladila sa razvojem digitalnih tehnologija i potrebama novih generacija pacijenata, koje nisu naučile da čekaju bilo šta i žele što više elektronski da rješavaju obaveze. Digitalizacija i modernizacija su omogućile pacijentima da na jednostavan, brz i lak način zakažu termine i obave preglede.

„Prateći vrijednosti i način života novih generacija, osposobili smo sistem kako elektronskog zakazivanja, tako i elektronske komunikacije i sa pacijentima i sa ljekarima. Poslovanje klinike smo u velikoj mjeri smjestili u cloud“, rekao je Maksimović.

Budite dobro uz profesionalan i stručan tim klinike Be Well

Želimo da svima na „budi dobro“ prva asocijacija bude specijalistički centar Be Well, i da se  ovdje svi osjećaju dobro i prijatno, ističu iz klinike. Misija svih zaposlenih jeste zadovoljstvo pacijenata i očuvanje njihovog dobrog zdravlja i vitalnosti. Vrhunsku uslugu obezbjeđuje edukovano i stručno osoblje, a tim ljekara u klinici Be Well čini preko 30 specijalista koji su, uz medicinske sestre i tehničare, zaduženi da čuvaju zdravlje vaše cijele porodice.

„Srednji medicinski kadar je žila kucavica funkcionisanja svake zdravstvene ustanove. Bez njih, sestara i tehničara, dobre organizacije ljekara ne bi bilo. Ključna je stvar od grupe ljudi koja radi na jednom mjestu stvoriti efikasan i funkcionalan tim. Zbog toga kontinuirano ulažemo u naš srednji medicinski kadar, kroz formalne i neformalne edukacije u smislu komunikacijskih vještina, nošenja sa stresom i slično. Ljekari specijalisti koje biramo da sarađuju sa nama jesu najbolji u svojoj specijalnosti, međutim, ono što nam je bitnije da su voljni svoje znanje dijeliti i zajedno sa kolegama raditi za dobrobit pacijenata“, kaže Maksimović.

Uvezanost većeg broja zdravstvenih usluga, očuvanje zdravlja preventivnim pregledima, olakšano praćenje toka i razvoja bolesti planiranim kontrolnim pregledima, samo su neki od imperativa o kojima stručni i profesionalni specijalisti klinike Be Well vode računa. Pored toga, za sve koji nisu u mogućnosti da posjete prostorije klinike, omogućena je zdravstvena njega na kućnom pragu, odnosno pružanje medicinskih usluga u kućnim posjetama.

Paketi pregleda – multidisciplinaran pristup zdravlju pacijenata

Kako bi svojim pacijentima olakšali da na jednom mjestu obave sve što je potrebno za njihovo dobro zdravlje i vitalnost, klinika Be Well je u prethodnih godinu dana kreirala posebne pakete najtraženijih pregleda. Dostupni su: Paket Štitna žlijezda, Paket 10 plus, Paket Zdravo srce, Menadžerski paketi (Paket aktivna žena i Paket aktivan muškarac), a apsolutna zvijezda među paketima je Super Lady paket koji obuhvata nekoliko različitih pregleda i laboratorijskih pretraga namijenjenih očuvanju ženskog zdravlja.

„Upravo zajedničkim radom naših specijalista, te analizom najčešćih dijagnoza, došli smo do paketiranih usluga za naše pacijente, koji u različitim obuhvatima pokrivaju najčešće izazove za zdravlje naših pacijenata. Ti paketi pregleda su upravo oličenje našeg multidisciplinarnog pristupa u radu“, istakao je Maksimović.

Pored paketa pregleda, posebna pogodnost za sve Be Well pacijente jesu i partnerstva o poslovno-tehničkoj saradnji sa renomiranim kućama, poput bolnica, osiguravajućih društava ili apoteka, koja im omogućavaju kvalitetne medicinske usluge po posebnim uslovima i uz dodatne pogodnosti. Plan je dalje razvijanje partnerstava u regiji kako bi ponudili najbolje prakse svojim pacijentima, poručuju iz klinike.

Društveno odgovorno djelovanje

Doniranje različitih vrsta medicinskih usluga misija je kojom Be Well želi širiti pozitivne primjere i doprinositi izgradnji svijesti o bitnosti preventivnih pregleda. U proteklih godinu dana ovaj specijalistički centar poklonio je više od 150 preventivnih pregleda.

Povodom Svjetskog dana srca, klinika je organizovala akciju „Poslušaj svoje srce“ tokom koje je podijeljeno 50 besplatnih EKG snimanja. Specijalistički centar Be Well u saradnji sa humanitarnom fondacijom Budi human učestvovao je u organizovanju humanitarnih licitacija tako što se novac za pregled uplaćivao u humanitarne svrhe. Klinika je takođe pokrenula inicijativu „Umjetnici moraju biti zdravi” u okviru koje će svim umjetnicima grada Banjaluke pokloniti besplatne pretrage (mjerenje šećera u krvi, holesterola, pritiska i EKG snimanje).

Pogled u budućnost

Iz klinike ističu da su u prvoj godini postojanja konstantno uvodili nove usluge, postupke i inovacije u radu po ugledu na klinike u svijetu, a jedno od većih dostignuća jeste izdvajanje posebnog centra za „vječnu mladost“ IUVENIS, specijalizovanog za estetske tretmane i procedure. „U Iuvenis Centru za podmlađivanje i biorevitalizaciju lica i tijela primjenjujemo najsavremenije metode rada, kao što je na primjer PRP metoda koju radimo sa jedinim registrovanim setovima za PRP u Bosni i Hercegovini. Takođe planiramo da prvi put na tržištu BiH ponudimo medicinsku kozmetiku prilagođenu svakom pojedincu posebno, a ne određenom tipu kože“, kaže Maksimović

Plan za budućnost jeste dalja automatizacija procesa i uvođenje novih tehnologija u rad, kroz sisteme notifikacija i razvoj prvog komunikacijskog robota koji će skratiti put pacijenta od javljanja sa simptomima do njegovog pregleda.

„Kako se klinika bude širila na operativno, želimo u Banjaluku dovesti najsavremenije neinvanzivne i minimano invanzivne procedure u hirurškom liječenju, koje će oporavak pacijenata skratiti na najkraće moguće vrijeme, kako se to radi u najsavremenijim klinikama širom svijeta“, zaključuje Maksimović.

Vaš zdravstveni pregled u klinici Be Well možete zakazati  na brojeve telefona 051 965 256 ili 066 33 44 55, email adresu [email protected], onlajn na www.klinikabewell.com ili putem naših društvenih mreža Facebook i Instagram.

Budi dobro bilten

    Copyright 2021, Be Well

    Copyright 2021, Be Well