Stepe Stepanovića 114, Banja Luka

English Bosanski
 

Gostovanja doktora u oktobru

02/10/2024

Tokom oktobra, klinika Be Well će biti domaćin nekih od najcijenjenijih stručnjaka iz regiona u oblastima onkologije, ginekologije, gastroenterologije i prokotologije. Doktori će u okviru limitiranog broja termina, obavljati specijalističke preglede, konusultacije i dodatna savjetovanja kada su pitanju različita zdravstvena stanja.

Kako bismo svim našim pacijentima omogućili najbolju moguću medicinsku uslugu i njegu podstičemo vas da već sada rezervišete svoj termin.

Dolazak priznatih stručnjaka iz Beograda, Novog Sada, Sremske Kamenice još jednom potvrđuje našu posvećenost pružanju vrhunske zdravstvene usluge.

GOSTUJUĆI DOKTORI U OKTOBRU

  • prim. dr Ivan Majdevac, specijalista opšte hirurgije, onkolog – 5.10. 

Sa više od 30 godina iskustva, prim. dr Ivan Majdevac priznati je stručnjak u hirurgiji štitne žlijezde i dojke, o čemu svjedoče desetine hiljada zadovoljnih pacijenata.

  • dr Srđan Radibratović, specijalista opšte hirurgije, proktolog – 14.10. 

Posjeduje dugogodišnje iskustvo u primjeni laserske hirurgije u proktologiji i jedan je od najeminentnijih stručnjaka u regionu u liječenju bolesti završnog dijela debelog crijeva kao što su: hemoroidi, pilonidalni sinus (urasla dlaka), analne fisture i fisure.

  • prim. dr Luka Anđelić, specijalista ginekologije i akušerstva- 14.10. 

Sa više od 40 godina iskustva, prim. dr Luka Anđelić je pionir endoskopske hirurgije u ginekologiji, stručnjak koji je prvi izveo video endoskopsku operaciju u našem regionu, a godišnje na taj način operiše 1000 žena.

 

REZERVACIJA TERMINA

Termin kod gostujućih doktora možete zakazati pozivom na broj  051 965 256, 066 33 44 55. Za više informacija pratite nas na društvenim mrežama ili redovno posjećujte naš websajt www.klinikabewell. Rezervacije su moguće do popune termina.

Vaša Klinika Be Well!

Budi dobro bilten

    Copyright 2021, Be Well

    Copyright 2021, Be Well