Stepe Stepanovića 114, Banja Luka

English Bosanski
 

Be Well poklanja 4 pregleda akni u okviru kampanje „Pokaži se 2023“: Rezerviši termin

14/02/2023

pokaži se 2023

Klinika Be Well je dio regionalne kampanje „Pokaži se 2023“ koja je posvećena aknama, jednoj od najučestalijih bolesti današnjice. Cilj kampanje je podići svijest o važnosti dermatološkog liječenja akni, te omogućiti pojedincima pravovremenu ljekarsku pomoć.

„Pokaži se 2023“ se realizuje u privatnim dermatovenerološkim ordinacijama na području cijele Bosne i Hercegovine, u kojima se organizuju po četiri besplatna pregleda akni tokom mjeseca marta.

U dermatovonereloškoj ambulanti naše klinika ordinira dr Vesna Vukić, specijalista dermatovenerolog, a na besplatan pregled akni 9. marta od 19:00h možete se prijaviti tako što ćete rezervisati termin OVDJE.

Jedan pregled traje 20 minuta, a jedna osoba može rezervisati samo jedan besplatan pregled koji je vezan isključivo za problematiku akni. Besplatni pregled akni u okviru akcije #pokazise2023 uključuje dijagnostifikovanje stanja kože lica i savjetovanje oko eventualnog potrebnog liječenja.

Krovni nosilac kampanje je portal „Estetika“ (estetica.hr) iz Hrvatske, dok je Udruženje doktora za kožne i polne bolesti „CUTIS“ iz Banjaluke nosilac kampanje na području BiH.

Na websajtu estetica.hr nalazi se spisak svih dermatoveneroloških ambulanti koje učestvuju u „Pokaži se 2023“ inicijativi, kao i svi slobodni termini za dermatovenerološke preglede akni. Termini se automatski zatvaraju nakon što pacijent rezerviše željeni datum, a ljekar putem mejl adrese dobija ime i prezime, te kontakt pacijenta koji je rezervisao termin.

Još nekoliko detalja o besplatnom pregledu akni:

  • U okviru kampanje dijelimo ukupno ČETIRI dermatološka pregleda akni.
  • Jedna osoba može rezervisati JEDAN besplatan pregled.
  • Termini za preglede su fiksni i nije ih moguće naknadno mijenjati.
  • Vaši privatni podaci neće se javno iznositi niti prosljeđivati i biće dostupni samo doktoru kod kojeg ste se prijavili na pregled.
  • Doktor nije dužan izvršiti pregled ako nije vezan za problematiku akni.

BITNO! Termin za besplatan pregled akni u našoj dermatovenerološkoj ambulanti možete rezervisati isključivo putem PRIJAVE na estetica.hr websajtu, a više informacija o pregledu možete dobiti ukoliko kontaktirate našu kliniku pozivom na broj 051 965 256 ili na 066 33 44 55.

#pokažise2023

dr Vesna Vukić, specijalista dermatovenerolog