Stepe Stepanovića 114, Banja Luka

English Bosanski
 

Sertifikacija u klinici Be Well: Postali smo sertifikovana zdravstvena ustanova

06/04/2023

Sa velikim zadovoljstvo objavljujemo da smo uspješno prošli postupak sertifikacije čime smo stekli status sertifikovane zdravstvene ustanove.

Sertifikacija je propisan postupak kojim se ocjenjuje i potvrđuje da zdravstvena ustanova zadovoljava unaprijed definisane i objavljene standarde sigurnosti u procesu pružanja zdravstvene zaštite. Obavezna je za sve zdravstvene ustanove, dok je sticanje statusa sertifikovane ustanove uslov za obavljanje zdravstvene djelatnosti.

Naša klinika je sve uslove i standarde tokom sertifikacije ispunila i ispoštovala u rekordnom roku, a čitav proces bio je dragocjeno iskustvo u osnaživanju našeg tima. Kroz ovaj proces naučili smo koje su to naše dužnosti i obaveze, te adekvatno procijenili svoje resurse koje dalje možemo usmjeriti prema pružanju najkvalitetnije usluge na zadovoljstvo naših krajnjih korisnika, naših pacijenata.

U sve naše procedure utkana je volja, posvećenost, angažovanost i odgovornost cijelog Be Well tima. Nagrađeni smo sertifikatom, ali i povjerenjem koje nam svakodnevno poklanjaju naši pacijenti, a koje nam je pokretačka snaga i motivacija da ih uvijek dočekamo uz osmijeh i toplu dobrodošlicu i svaku posjetu učinimo što prijatnijom.

Zvanične informacije o sertifikaciji zdravstvenih ustanova mogu se pronaći na stranici Agencije za sertifikaciju, akreditaciju i unapređenje kvaliteta zdravstvene zaštite Republike Srpske (ASKVA).

Budite dobro. 🍀

Budi dobro bilten

    Copyright 2021, Be Well

    Copyright 2021, Be Well